Maak kennis met de spannende spellen van de SUTU Voetbalmuur

Iedereen wil natuurlijk kunnen mikken als Messi of richten als Ronaldo. Met onze interactieve SUTU muur train jij jouw voetbalskills. Dus HUPPP…pak die bal en oefenen maar. 


Wist jij dat je allerlei leuke spellen kunt doen op deze muur? Wij zetten ze even voor je op een rijtje. Met de knop aan de zijkant kies je jouw favoriete spel. Let’s play! 

FOX

Bij dit spel is het doel om binnen 90 sec. zoveel mogelijk doelwitten te raken. Iedere keer licht één van de 16 panelen van de wand op. Schiet de bal zo snel mogelijk tegen het vlak. Is het gelukt? Dan kleurt het volgende willekeurige vlak op. 


De doelwitten beginnen eerst makkelijk onderaan, maar gaan steeds verder naar boven. Hoeveel raak jij er?



SPOT

In SPOT moet je proberen om zo lang mogelijk te overleven. Je blijft in leven door de doelwitten te raken voordat de tijd op is. Goed voor je reactievermogen 😉


Wanneer de tijd bij een vlak voor de helft voorbij is, komt er een bonusvlak bij. Hiermee kun je leuke extra’s vrijspelen. Zoals een ‘stop-de-tijd’, speel alle panelen weg of om de tijd bij te vullen. 



SPEED

Laat de Ronny Heberson in je los tijdens een potje SPEED. Leuk! Maar wie? Deze voetballer zal alleen bij de échte kenners een belletje doen rinkelen. De Braziliaan, die vooral bekend is uit zijn tijd bij Hertha BSC, ramde in 2006 namens Sporting Lissabon een vrije trap in de kruising. Op zich niets bijzonders zou je denken. Maar de bal had een snelheid van maar liefst 211 km/uur. Deze bal is tot nu toe de goal met de hoogste snelheid ooit gemeten. 


Op de tweede plaats staat een iets bekendere naam: Arjen Robben schoot in 2009 voor Real Madrid een bal in het doel met 190 km/uur.


Kies voor SPEED en probeer het zelf!



PENALTY

Zin om iemand uit te dagen voor een potje penalty schieten? Kies dan voor PENALTY.

Het idee is simpel: een speler is de keeper, de ander schiet. Wie de meeste doelpunten maakt is de winnaar.


De keeper gaat voor de muur staan en tikt deze aan om de tijd te starten. Vervolgens probeert de penaltynemer om binnen de tijd een doelpunt te maken. 


Gelukt? Nice! Je hebt een punt. 


Na iedere poging ruilen de spelers van rol. 



COLOR

Bij COLOR gaan twee teams de strijd met elkaar aan. Het doel: krijg de hele muur rood of groen (afhankelijk van de kleur die je gekozen hebt). Jouw tegenstander probeert natuurlijk hetzelfde te doen met de andere kleur. Door de bal tegen een paneel te schieten wisselt de kleur van rood naar groen en terug. Pas dus op dat je niet het verkeerde paneel raakt, want dan wordt het paneel de kleur van de tegenstander.


Is de tijd voorbij en hebben de panelen vooral jouw kleur? Dan heb je gewonnen! Als er geen duidelijke winnaar is eindigt de strijd in een gelijkspel. 



SHAPE

Zoals de naam al doet vermoeden is SHAPE een spel met vormen. Op de muur verschijnen steeds verschillende opgelichte vormen. Aan jouw de taak om deze vormen ‘uit’ te schieten. 


Heb je een paneel gemist of wil je even rustig mikken voordat je schiet? Geen probleem! Bij dit spel zit geen tijdslimiet.



TARGET MULTIPLAYER

TARGET MULTIPLAYER kun je spelen met maximaal 4 teams. Ieder team kiest een eigen kleur. Een paneel licht op in één van de kleuren. De betreffende speler moet nu binnen de tijd proberen dit paneel te raken. Is het gelukt? Dan mag je de volgende ronde weer meedoen. Is het niet gelukt? Dan ben je uitgeschakeld. De speler die als laatste overblijft heeft gewonnen.



TOTAL

Zie jij jezelf wel voor jouw favoriete profclub spelen? Dan is TOTAL écht iets voor jou! Probeer alle panelen te raken, zonder dat je een paneel twee keer raakt. Dit is moeilijker dan het misschien lijkt! Raak je een dubbele? Dan begin je weer helemaal opnieuw. 


Pro tip: Denk goed na over welk vlak je eerst raakt. Zo maak je jezelf makkelijker als er straks nog maar weinig vlakken over zijn.

hup-768x768-sutu2

Logeer je fit

Kom jij de SUTU voetbalmuur uitproberen? Boek een overnachting bij HUP en logeer je fit! Kies uit een van de vijf verschillende kamertypes. Allemaal verschillend, allemaal bijzonder en allemaal met verrassende, sportieve elementen.