Dit zijn de 9
beste Instagram
spots van HUP

Social media is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Even lekker door je tijdlijn scrollen of door de stories klikken. Wie deelt de leukste verhalen en de leukste foto’s? Bij HUP vind je zo veel toffe Social Media spots. Hier ga je gegarandeerd naar huis met een hoop inspirerende foto’s voor jouw volgers! En om ervoor te zorgen dat je geen spots mist, delen we ze graag met je. You’re welcome!


Kom je binnenkort naar HUP, dan ben jij helemaal Insta ready! Vergeet ons niet te taggen via @huphotel wanneer je jouw foto’s deelt op Social Media. Vind je het leuk als wij jouw foto delen op onze feed? Stuur de foto(s) dan gerust via een DM. Dat vinden we alleen maar leuk! 🤩

blog_480x400px-insta9

1. De gele ballenbak

Op de eerste verdieping bij de liften

Met stip op nummer 1. Gele muren, gele lampen, gele ballen… alles he-le-maal geel! Dat is hét perfecte decor voor een hele toffe foto. En in zo’n gele ruimte val jij lekker op. 🤩


TIP: Tel af, gooi allemaal tegelijk de ballen in de lucht en schiet zoveel mogelijk foto’s. 

blog_480x400px-insta3

2. De glijbaan

In de lobby

Wil je laten zien dat je in het leukste en sportiefste hotel van Nederland bent geweest? Maak dan een foto bij onze iconische glijbaan in de lobby! 


TIP: Ga niet voor de uitgang van de glijbaan staan, maar ga aan de zijkant staan. Zo heb je een kleurrijke achtergrond van onze Sports Bar en zie je de sliders echt voorbij glijden!

blog_480x400px-insta10

3. De HUP totem

Voor de ingang van HUP hotel

Schijnt het zonnetje, vergeet dan niet om een groepsfoto te maken bij onze HUP totem. Voor deze keer mag je in ons tuintje gaan staan voor de leukste foto.


TIP: Zorg dat je de foto van onder maakt. In kikkerperspectief dus. Zo weet je zeker dat je de hele totum op de foto krijgt. En zeg nou zelf… de vlaggen en blauwe lucht zijn toch ook veel mooier als achtergrond dan een grijze muur met ramen. 😜

blog_480x400px-insta6

4. De trimbaan trappenhuis

Op iedere verdieping voor de lift

Bij HUP motiveren we onze gasten altijd om extra te bewegen. En wij zouden HUP niet zijn als we hier geen potje FUN aan toevoegen! Daag jouw papa, oma, broer/zus, vriend of vriendin uit voor een race op onze trimbaan in de trappenhal. Ready, set, GO!


TIP: Zet de modellen in de startblokken voor de foto.

P.s. winnaars mogen beloond worden! 🏆😜

blog_480x400px-insta7

5. De SUTU voetbalmuur

In de sport & play hall

Laat jouw foto leven met een actieve foto bij de lichtgevende SUTU muur. Activeer één van de spellen met veel gekleurde lampjes en ga in de startblokken staan, want de SUTU muur gaat snel! Laat het model op de stip zitten of laat het model op de muur schieten, zodat de bal in beweging is op de foto. Go for it!


TIP: Zorg ervoor dat er zo min mogelijk van de omgeving op de foto staat. Kader de stip, quote op de grond en lichtgevende muur in je foto.

blog_480x400px-insta4

6. Quote boven het bed

Op je kamer

“Don’t limit your challenges, challenge your limits”. Of “If you can dream it, you can do it”. Op iedere kamer vind je een motiverende quote boven het bed. Laat jouw volgers inspireren door en reageren op de quote. Interactie gegarandeerd!   


TIP: Voor deze ene keer mogen de kids (voorzichtig) op het bed springen voor een toffe foto! 😜

blog_480x400px-insta5

7. De ronde hangstoelen

In de lobby

Bij HUP zeggen we altijd: na inspanning komt ontspanning. Onze ronde hangstoelen zijn heerlijk om zachtjes in te schommelen en weg te dromen. Maar dat niet alleen. Perfect voor een Social Media foto. HUP, ga lekker liggen want relaxen is ook een sport! 


TIP: Zorg dat je als fotograaf aan de juiste kant gaat staan, zodat je de leukste achtergrond hebt. Lampjes, kleurtjes, planten… pak ze allemaal mee in je achtergrond voor een toffe foto!

blog_480x400px-insta11

8. Mini-golf

In de sport & play hall

Een actiefoto op onze mini-golf baan is zo leuk! Schiet de foto vanuit de hole en je kind staat als Tiger Woods op de foto. Zo cool! 💪⛳️


TIP: Maak de foto met scherpte/diepte om ruis in de ruimte te voorkomen. Heb je een Iphone? Kies voor de ‘portret’ functie.

blog_480x400px-insta8

9. Het toilet

Op de begane grond

And last but not least… onze toiletten! Misschien niet de meest gezellige plek, maar een ware fotostudio. Althans, zo wordt hij dagelijks gebruikt door onze gasten. 😜 Hier maak je de perfecte spiegelselfies voor op je Instafeed!


TIP: Zorg dat je de lichtgevende rand van de spiegel meepakt. Dit geeft net dat beetje extra in je foto!

Let's get social!

Heb jij een toffe foto gemaakt die je graag met ons wilt delen? Stuur de foto(s) dan gerust via een DM. Dat vinden we alleen maar leuk! 🤩